Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

KMG Cyprus

Krav Maga !!!!!! Δηλαδή – Μάχη Επαφή . Eάν όμως το μεταφέρουμε στην ελληνική μας γλώσσα εννοούμε την άμεση απεμπλοκή μου από μια δύσκολη κατάσταση σωματικής απειλής που πραγματοποιείται εναντίων μου συνειδότα ή ασυνείδητα από κάποιον ή κάποιους .
Αυτή είναι η δουλειά μας σαν εκπαιδευτές στην KMG , να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο μαθαίνοντας τους το σύστημα της αυτοάμυνας ταυτόχρονα όμως με επιθέσεις, διότι είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγεις το κακό σήμερα, εννοώντας ότι αυτό που διδάσκουμε πρώτα στο Krav Maga είναι ο τρόπος πως να αποφεύγεις καταστάσεις εμπλοκής ταυτόχρονα όμως με την εκμάθηση της άμεσης αυτοάμυνας και προστασίας του εαυτού σου.

Η δουλειά μου είναι να καταφέρω άπλα σαν άνθρωπος προς συνάνθρωπο και σαν εκπαιδευτής προς μαθητή ,να μεταδώσω απλά όμως αποτελεσματικά την φιλοσοφία του Krav Maga. Είναι τόσο εύκολο σαν σύστημα από μόνο του που δεν χρειάζεται να είναι κάποιος εκπαιδευμένος για να το μάθει σε γρήγορο χρονικά διάστημα . Το καλό με το Krav Maga είναι ότι ακόμη και εάν δεν έχεις κάνει τίποτα στην ζωή σου το μαθαίνεις πολύ γρήγορα και για αυτόν τον λόγο τα άτομα τα οποία έρχονται κοντά μας είναι όλων τον ηλικιών και όλων των φύλλων και φυσικά και άτομα τα οποία είναι η δουλειά τους να ξέρουν Krav Maga. Η πραγματικότητα είναι ότι έχει πολύ μα πολύ γυμναστική ,αλλά η ενδυνάμωση και οι αντοχές όμως είναι κάτι που κτίζονται μέρα με την ημέρα.

Το Krav Maga εάν με ρωτάτε εμένα θα σας πω ότι είναι πρωτίστως ψυχολογία και μετά όλα τα άλλα. Από τα πρώτα μου κιόλας βήματα, στην διδασκαλία ΚΜ έχω καθιερώσει το πρόγραμμα συζήτησης σε κάθε μάθημα, σε κάθε τάξη και σε όλα τα Levels, μετατρέποντας την συζήτηση αυτή απλά σε αύξηση αυτοπεποίθησης . Θεωρώ απαραίτητο σήμερα η εκπαίδευση Krav Maga να γίνετε ταυτόχρονα με αύξηση αυτοπεποίθησης διότι μην κρυβόμαστε αυτό είναι και το πρώτο ζητούμενο από τον κόσμο .

Το να διδάξω το Krav Maga δηλαδή την αυτοάμυνα , τους τρόπους αποφυγής και πώς να προστατεύει κάποιος τον εαυτό του όπως και τους διπλανούς του όταν και εάν χρειαστεί, είναι το πρώτο μέρος διδασκαλίας στο Krav Maga, η απόκτηση αυτοσυγκέντρωσης όπως και αυτοπεποίθησης ισοδυναμούν όμως με το σωστό τελικό αποτέλεσμα και είναι το δεύτερο και το ποιο δύσκολο μέρος εκπαίδευσης στο Krav Maga. Απώτερος σκοπός ,από τον πρώτο μήνα να αρχίσεις να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου. Η αυτοπεποίθηση είναι βασικός παράγοντας στην ζωή μας και πρέπει να την έχουμε ή να την αποκτήσουμε όλοι μας.

Το Krav Maga είναι πολύ εύκολο σύστημα στην εκμάθηση του για τον απλούστατο λόγο ότι η μέθοδος διδασκαλίας του βασίζετε αποκλειστικά στην φυσιολογική αντίδραση του σώματος χωρίς παραλογές και υπερβολές (Natural body respond)και είναι το μόνο σύστημα παγκοσμίως που εξελίσσετε καθημερινά στα σημερινά δεδομένα Street Fight .
Πρωταρχικός μου σκοπός σαν εκπαιδευτής KMG να μεταφέρω στον κόσμο τις γνώσεις μου στο Krav Maga όλα χωρίς να αποκρύψω τίποτα , όσο περισσότερο καιρό κάτσεις μαζί μου, κάθε μέρα και όχι κάθε τόσο θα μαθαίνεις και κάτι διαφορετικό που αφόρα την προστασία της ζωής σου. Αυτό το ονομάζω, να εκπαιδεύεσαι σωστά και είναι το ζητούμενο του καθενός από τους εκπαιδευτές του.

Είμαι περήφανος που σήμερα αποτελώ μέλος της οικογένειας αυτού του τεράστιου οργανισμού που ακούει στο όνομα KMG με ιδρυτή τον EYAL, διότι με αυτόν τον τρόπο μπορώ να μοιραστώ με τους μαθητές μου την τεράστια εμπειρία που απόκτησα ακλουθώντας την KMG στις αρχές του 2016.
Την αγάπη μου προς το Krav Maga και τις γνώσεις μου ήθελα να την μεταφέρω σε γνώση και για τον υπόλοιπο κόσμο, ώστε να γνωρίσουν όλοι από κοντά το ποιο αναγνωρισμένα σύγχρονο, γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα εκμάθησης αυτοάμυνας που διδάσκετε σε όλο τον Κόσμο σήμερα .
Αυτό με οδήγησε στην δημιουργία της Σχόλης KMG (KRAV MAGA GLOBAL) CYPRUS.

Σε 500τμ χώρους εκπαίδευσης στην Λευκωσία ,μπορεί σήμερα οποιοσδήποτε να έρθει γνωρίσει από κοντά το Krav Maga,να ρωτήσει ότι θέλει και ακόμη να δοκιμάσει να κάνει μάθημα ,χωρίς την υποχρέωση εγγραφής .

Είμαι πάντα στην διάθεση σας για όποια διευκρίνηση , πληροφορία ή απορία έχετε .

 

 

Με εκτίμηση

Χρήστος Δαραβάνης
Αντιπρόσωπος KMG Κύπρου