ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η διδασκαλία και οι τεχνικές του Krav Maga για τις γυναίκες χαρακτηρίζονται από την αποτελεσματικότητά τους, παρέχοντας την αναγκαία αυτοάμυνα κατά των βίαιων σεξουαλικών και εγκληματικών επιθέσεων.

Κατά την κατάρτιση των γυναικών, δίνεται έμφαση στο να αποκτείσουν την ικανότητά να μπορούν να καταπολεμήσουν και να αντιμετωπίσουν τις φυσικές προκλήσεις που απαιτούν δύναμη ή επιθετικότητα.

Η ανάγκη για τις γυναίκες να αναπτύξουν ικανότητές μάχης είναι ιδιαίτερα έντονη αυτές τις μέρες, ώστε να μπορούν να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς και ανεξάρτητες. Το Krav Maga για τα κορίτσια και τις γυναίκες ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, βάζοντας ένα τέλος στο άγχος.

Οι μέθοδοι κατάρτισης Krav Maga για τις γυναίκες με βάση την πολυετή μας εμπειρία, είναι αποτελεσματικές σε πολλές καταστάσεις της πραγματικής ζωής.
Εκτός από την τεχνική και τακτική εκπαίδευση, το Krav Maga αναπτύσει μια στάση που επιτρέπει την αποφασιστικότητα, επιμονή και την επιθετικότητα να γίνει μέρος, της φυσικής κατάστασης και του νου, της γυναίκας.